ons aanbod rooster tarieven onze studio contact webshop winkelwagen

Mijn Studio

Welkom bij Studio Well With Yoga te Hengelo, daar waar jij de ultieme yoga beleving mag ervaren!

 

Waar je je waant in de prachtige serene oosterse sferen die yoga met zich meebrengt. Daar waar er een prachtige lichtbundel door de authentieke ramen schijnt en je in alle rust en aangename koelte, de professionele lessen kunt volgen. De gemoedelijke studio heeft ruimte voor 11 yogamatten.

 

Well With Yoga biedt een variëteit aan lessen en deze worden een geschoolde yoga docente gegeven.

 

De studio bevindt zich op de 2e verdieping in het authentieke Hazemeijer pand, het is het meest linker pand wanneer je vanaf de Tuindorpstraat komt. Om op de 2e verdieping te kunnen komen, is het mogelijk om met de lift of met de trap te gaan. Ook qua parkeergelegenheid is er geen probleem, zowel voor als achter het pand is een groot parkeerterrein, waar kosteloos geparkeerd kan worden.

 

Over Monique

 

Mijn naam is Monique Willemsen, altijd werkzaam geweest in het zakenleven waar ik commerciële leidinggevende functies heb bekleed, maar sinds 01 juli 2021 heb ik de overstap gemaakt naar het ondernemerschap en ben ik de trotse eigenaresse van Studio Well With Yoga.

 

Ik ben zelf begonnen met Power Yoga, waar ik mocht ervaren wat yoga voor de mens kan doen. Hiervan ben ik zo onder de indruk en heb ik mijn geloof gekregen in de uitwerkingen die yoga op je body en mind kunnen hebben. Dit is voor mij de aanleiding geweest om te starten met de 4-jarige yoga opleiding. Tevens heb ik ook de specialisaties Vinyasa Yoga, Yin, Zwangerschapsyoga en meditatie afgerond.

Ik verwelkom jullie dan ook heel graag in onze prachtige Studio Well With Yoga!